Maandag t/m vrijdag 08:10 - 16:30 uur

Vrijdag tot 12:00 uur telefonisch bereikbaar

0575 514 391

info@tandartspraktijk-waterkwartier.nl

Hogestraatje 3

7201 CJ Zutphen

Tarieven

De Nederlandse Zorgautoriteit stelt jaarlijks de tarieven van tandheelkundige behandelingen vast. Hierdoor hanteren alle Nederlandse tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten etc. dezelfde tarieven voor dezelfde behandelingen. U kunt deze tarieven met bijbehorende codes vinden op de website Alles over het gebit.

Voor sommige behandelingen kunnen ook techniek en/of materiaalkosten in rekening worden gebracht. De meest voorkomende materiaal en/of techniekkosten in onze praktijk zijn hier te vinden.

Betalen

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. Op de website van Infomedics (www.infomedics.nl) kunt u veel zaken snel een eenvoudig regelen. U hoeft geen rekening te houden met de openingstijden van de Servicedesk en kunt uw zaken regelen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt.

Betalingsregeling treffen

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, dan kunt u een betalingsregeling treffen. Dit kunt u eenvoudig via de website van Infomedics regelen. Klik op de onderstaande link en vul het formulier volledig in. Betalingsregeling Infomedics.

Infomedics

Telefoonnummer Infomedics: 036 - 20 31 900

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Zorg voor juiste gegevens! Gaat u verhuizen? Geef dan het nieuwe adres tijdig aan ons door. Dit voorkomt onnodige rente- en incassokosten.

Status van uw betaling controleren?

Ga naar www.infomedics.nl. U treft de rekeningchecker direct bovenaan de webpagina aan. Vul het 13-cijferige nummer dat op rekening staat in en controleer of uw rekening is betaald.