Webshop

Unieke mondzorgproducten service

U kunt via de link van deze pagina voordelig uw mondzorgproducten bestellen bij KIESRIJK.NL
Regelmatig adviseren wij mondzorgproducten die niet bij uw supermarkt of drogist verkrijgbaar zijn. 
Door een samenwerking met de webshop KIESRIJK.NL en een unieke verzamelorderservice kunt u goedkoop uw mondzorgproducten bestellen.

Kortingscodes

Als klant van Tandartspraktijk Waterkwartier kunt u bij Kiesrijk gebruikmaken van de volgende kortingscodes:

  • TPW
  • TPWV

Er worden dan geen verzendkosten berekend voor orders onder de EUR 35,-. LET OP: u moet dan uw bestelling bij de praktijk ophalen.

U dient de codes twee maal in te voeren: De eerste keer bij KORTINGCODES (bij ieder product dat in de winkelwagen gaat) en de tweede keer bij MEDEDELINGEN op de pagina 'Bestelling voltooien'. Hierdoor weet KIESRIJK.NL dat u via onze praktijk uw bestelling plaatst.

Als er toch verzendkosten op uw rekening staan, kunt u nog GEEN VERZENDKOSTEN aanvinken!

Bezorging

Als service worden alle orders onder de EUR 35,- door Kiesrijk verzameld en 1x per week, op dinsdag verzonden naar Tandartspraktijk Waterkwartier, Berkelsingel 120, 7201 BN Zutphen. Het kan zijn dat de bestelling er 2 dagen over doet. U kunt de bestelling ophalen met een kopie van de bevestigingsmail tussen 8.00 en 12.00 uur in onze praktijk. Als de bestelling groter is dan EUR 35,00 verzend Kiesrijk het pakket direct naar uw adres.

Nog geen klant?

Bent u geen klant bij ons maar wilt u toch gebruik maken van deze verzamelservice en zo de verzendkosten uitsparen dan kan dat natuurlijk.