Ma-Do: 8.00-16.30
Vr: 8.00-12.00

0575 514 391
info@tandartspraktijk-waterkwartier.nl

Hogestraatje 3
7201 CJ Zutphen

Praktijk

In onze praktijk werken twee tandartsen algemeen practici. U kunt bij hen terecht voor alle tandheelkundige behandelingen en zij worden geassisteerd door vakkundige assistenten. Ook werken in onze praktijk een paro-preventieassistente en een preventieassistente. Zij zijn gespecialiseerd in het vakkundig en grondig reinigen van uw gebit en geven u graag een kundig advies en handige tips voor een optimale eigen mondverzorging. De klinisch tandtechnicus in onze praktijk helpt u graag met al uw vragen en wensen betreffende uw prothese of het maken van een nieuw kunstgebit. Voor bijzondere behandelingen die wij niet zelf uitvoeren hebben we goede relaties met kaakchirurgen of collega tandartsen die gespecialiseerd zijn in deelgebieden, zoals implantologie, parodontologie of endodontologie. We verwijzen u dan voor de deelbehandeling graag door.

De preventieassistente

Tandartspraktijk Waterkwartier werkt bij controles in teamverband met de tandarts en de preventieassistente. De preventieassistente maakt uw gebit goed schoon en geeft waardevolle tips over het onderhoud van uw tanden. Hier is de preventieassistente goed in!

De tandarts controleert uw tanden en uw mond op problemen en bespreekt met u de mogelijke oplossingen. Hier is de tandarts goed in! Op deze manier is de controle teamwerk en hoeft u niet apart terug te komen voor bijvoorbeeld het verwijderen van tandsteen.

Bekijk het filmpje dat we hebben laten maken door een student van het CIBAP in Zwolle, waarbij het teamwerk tussen tandarts en preventieassistente op een creatieve manier wordt uitgebeeld:

Wij bieden u:

  • een ontspannen behandelomgeving
  • persoonlijke aandacht
  • klantvriendelijkheid
  • ervaring met angstige patiënten
  • breed scala aan behandelingen
  • hoogwaardige mondzorg